Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rajongói oldalak képes leírás - Agatha Christie.tlap.hu
részletek »

Rajongói oldalak - Agatha Christie.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: agathachristie.tlap.hu » Rajongói oldalak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Agatha Christie Rajongói Klub

Agatha Christie Rajongói Klub

Ha szeretnétek többet megtudni Agatha csodás műveiről vagy életéről látogassatok meg az oldalt! Én elég nagy könyvgyűjteménnyel rendelkezem úgyhogy igyekszem minden könyvről részletes ismertetőket illetve ízelítőket feltenni az oldalamra! Ha Te is Agatha Christie fan vagy akkor jelentkez a Rajongói Klubba!

Agatha Christie rajongói oldal

Agatha Christie rajongói oldal

Ez az oldal azért született, hogy Agatha Christie-t megszeretetthessük az őt még nem ismerőkkel, illetve a rajongóinak tudását bővítsük. A weblapon megtalálhatóak a művei, melyek történetébe bele is olvashatunk. A történetek szereplőiről és életrajzáról is sokmindent megtudhatunk az oldalon böngészve.

Magyar Agatha Christie-olvasók oldala

Magyar Agatha Christie-olvasók oldala

Az oldalon megtalálható minden információ, amely az írónő pályafutásával kapcsolatos, illetve egy magyar Agatha Christie-olvasót érdekelhet: könyvinformációk, novellainformációk, színpadi művek információi, rádió- és tévéjátékok információi, néhány szó a kiadatlan művekről, a magyarul megjelent hangoskönyvekről, az összes magyar nyelven megjelent Agatha Christie-könyv kiadásának információi és megannyi más...

The Official Agatha Christie website

The Official Agatha Christie website

Welcome to the official Christie community and home of the Queen of Crime where you can read all about her life and works and discuss all things Christie... The Official Agatha Christie website. Find out all about the world's best-selling author, play games, search her stories and chat to other Christie fans!

Tuti menü