Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvajánló képes leírás - Agatha Christie.tlap.hu
részletek »

Könyvajánló - Agatha Christie.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: agathachristie.tlap.hu » Könyvajánló
Keresés
Találatok száma - 6 db
Agatha Christie krimikalauz  - Avagy gyilkosságok ABC-ben

Agatha Christie krimikalauz - Avagy gyilkosságok ABC-ben

A Christie-krimikedvelők kézikönyvének szánt kötet vázát Agatha Christie összes krimi tárgyú regényének és novellájának ismertetése alkotja, amelyben a megjelenésre vonatkozó információik mellett a tartalom beharangozó leírása, az adott műre vonatkozó érdekességek (címmagyarázat, a keletkezés körülményeit, kétnyelvű irodalmi idézetek, kritikák stb.) és a szereplőknek az írónő érzékletes jellemzéseivel megtoldott bemutatása található.

Laura Thompson - Agatha Christie, Egy angol rejtély

Laura Thompson - Agatha Christie, Egy angol rejtély

Megannyi váratlan fordulat, rejtélyes, máig felderítetlen szálak, és egy kivételes karakter a főszerepben: Agatha Christie, minden idők legolvasottabb írónője. A krimikirálynő életéről több mű is megjelent, ebben az átfogó életrajzban azonban Laura Thompson a család engedélyével először tesz közzé soha nem publikált dokumentumokat, levélrészleteket és naplóbejegyzéseket, melyek alapján nemcsak az életrajz eseményeit pontosítja, de megrajzolja egy, a kora társadalmi konvencióit merészen figyelmen kívül hagyó asszony alakját, és fényt derít Agatha Christie karaktereinek, regényeinek életrajzi forrásaira is. A könyv olvasmányos, magával ragadó stílusa az írónő munkáit idézi, a kötetet pedig izgalmas képanyag egészíti ki, részben először publikált fotókkal a családi albumokból, igazi csemege minden rajongónak!

Német nyelvű Agatha Christie kötetek

Német nyelvű Agatha Christie kötetek

Német nyelvű bestseller kötetek, szerelmes, történelmi, család, kaland, ifjúsági... regények. Webáruházunkban érdeklődési körének megfelelően válogathat! Naponta bővülő kínálattal várjuk a könyvek szerelmeseit! Német nyelvű használt könyvkészletünket megtekintheti honlapunkon. Áruházunkban használt idegen nyelvű ( német és angol ) könyvek értékesítésével foglalkozunk. Várjuk szeretettel! Ízelítő a kedvelt szerzőkről, melyek megtalálhatóak áruházunkban: Bestsellers Nora Roberts, Stephen King, Cecelia Ahern, Iny Lorentz, Barbara Wood, Danielle Steel, Dan Brown, Jane Austen, Agatha Christie, John Grisham, Robert Ludlum, Wolfgang Hohlbein, S. Meyer, J. K. Rowling stb.

Online könyv

Online könyv

Az oldalon e-könyveket, hangoskönyveket és képregényeket tölthetünk le. A kereső használatával egyszerüen megtalálhatjuk kedvenc szerzőnket vagy könyvünket. A szerzők életrajzát és a könyvajánlót is megtaláljuk az oldalon.

Osvát Katalin: A krimi királynője

Osvát Katalin: A krimi királynője

Agatha Christie ugyan nem írt önéletrajzot, de számos följegyzést készített, s ezek egységes mű formájában a halála után meg is jelentek. Osvát Katalin könyvének azonban vajmi kevés köze van a posztumusz autobiográfiához, hiszen a magyar szerzőnek egy, a köznapi életben egyszerű, mondhatni unalmas feleség és kövér nagymama portréját kellett volna megrajzolnia. Így hát nem tehetett mást, mint a kevéske és lapos életrajzi anyagot földúsította az írónő műveiből vett izgalmas részletekkel.

Receptkönyv krimirajongóknak

Receptkönyv krimirajongóknak

A tavalyi Agatha Christie évfordulóra rendesen felkészült az Európa kiadó. Megjelentek a legnépszerűbb Christie regények, új fordítások láttak napvilágot, receptfüzettel stb... Az igazi nagyság jele, hogy 120 évvel az írónő születése után is hány bőrt lehet lehúzni róla.

Tuti menü