Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Játékok képes leírás - Agatha Christie.tlap.hu
részletek »

Játékok - Agatha Christie.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: agathachristie.tlap.hu » Játékok
Keresés
Találatok száma - 8 db
4:50 from Paddington - Hidden object játék magyarul

4:50 from Paddington - Hidden object játék magyarul

A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a 'room escape' játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük. Vigyázat, függőséget okozhat! :)

Agatha Christie játékok

Agatha Christie játékok

Kiváló logikai képességekkel áldott meg a sors? Jó megfigyelő vagy és szemfüles? De nem tudod, hol kamatoztathatnád a tehetséged? Akkor a DoubleGames gazdag Agatha Christie játékgyűjteménye pont neked való! Töltsd le ezeket a játékokat, hogy próbára tehesd tárgykeresői képességeidet! A legszörnyűbb rejtélyek, a leghátborzongatóbb titkok és a legaljasabb bűncselekmények várnak rád. Képes vagy kinyomozni őket, és leleplezni a tettest? Próbáld ki az Agatha Christie regényei alapján készült játékokat ingyen, és teszteld a képességeidet! Lehet, hogy te vagy a követhező Hercule Poirot? Próbáld ki az Agatha Christie játékokat, és derítsd ki!

Agatha Christie kvíz

Agatha Christie kvíz

Mennyit tudunk Agatha Christe-ről és a műveiről? Ebben a nagykvízben megtudhatjuk a választ! 50 kérdésre kell felelnünk de csak 5 életünk van és közben az idő is ellenünk dolgozik. Nos, kezdhetjük?...

Gloriett a hullának - Dead Mans Folly

Gloriett a hullának - Dead Mans Folly

Agatha Christie történetében a híres nyomozó Poirot egy angol vidéki kastélyban nyomoz, hogy kiderítse ki gyilkolta meg a híres modellt. A nyomozás során fényt kell derítenünk indítékra, meg kell találnunk a bizonyítékokat, vagy rejtett üzeneteteket kell megfejtenünk.

Halál a Níluson - Hidden Object játék

Halál a Níluson - Hidden Object játék

A játék célja: Poirot-nak a híres nyomozónak egy izgalmas gyilkossági rejtélyt kell megoldania, és meg kell találnia az elrejtett nyomokat, gyanúsítottakat kihallgatni. A játék során sok hasonlóságot fedezhetsz fel Agatha Christie: Halál a Níluson regényéhez. Találd meg az igazi gyilkost a nyomok alapján!

Ház a világ végén

Ház a világ végén

Agatha Christie : Peril at End House Mon dieu! Hercule Poirot újra itt van! - Egy újabb gyilkos méretü rejtélyben ahol a cél a rejtett tárgyak felfedezése. A játék az oldalról letölthető.

Murder on the Orient Express végigjátszás

Murder on the Orient Express végigjátszás

Az AWE Games 2005-ben kezdte meg Agatha Christie műveinek feldolgozását az egyik legismertebb mű, a Tíz kicsi néger (And Then There Were None) átiratával. A főtervező Lee Sheldon volt (ismert forgatókönyvíró, többek között olyan szériákhoz írt szkriptet, mint a Charlie angyalai vagy a Star Trek: The Next Generation), aki a krimikirálynő jogait gondozó Chorionnal egyeztetve készítette el az adaptációt, beépítve egy új szereplőt, akinek bőrében nyomoztunk, és egy új, alternatív befejezést. A játék kellemes volt, ám nem hibátlan, bőven volt mit kipofozni a következő felvonásra, mely jelen végigjátszás tárgya.

Nyaraló gyilkosok - PC játék

Nyaraló gyilkosok - PC játék

Korábban nem nagyon értettem, miért jó olyan nyomozós-kalandjátékot készíteni, amely egy klasszikus krimit dolgoz fel, hiszen aki olvasta a könyvet, vagy látta a filmet, úgyis tudja, hogy ki a gyilkos, mi a rejtély. Ezt a kérdést lassan az Agatha Christie brand tulajdonosai is feltették maguknak, és így a Nyaraló gyilkosokat egy kissé megbolondítva, átírva tálalták nekünk. Azért nem kell lényeges különbséget várni a végkifejletben!

Tuti menü