Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Filmek képes leírás - Agatha Christie.tlap.hu
részletek »

Filmek - Agatha Christie.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: agathachristie.tlap.hu » Filmek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Agataha Christie filmek listája

Agataha Christie filmek listája

A weboldalon egy csokorba és kategorizálva vannak összegyűjtve az eddig kiadott Agatha Christie filmek. Olvashatunk még ezen kívűl a színészekről, egyes filmekről és érdekességekről....

Az ártatlanság bizonyítása

Az ártatlanság bizonyítása

A kiváló Agatha Christie-filmfeldogozás alaposan megdolgoztatja a szürkeállományt, melyet remek színészi alakítások és Dave Brubeck jazz-filmzenéje tesz igazán emlékezetessé. Szereplők: Donald Sutherland, Faye Dunaway, Sarah Miles, Christopher Plummer, Ian McShane, Diana Quick

Hercule Poirot Karácsonya

Hercule Poirot Karácsonya

Gorston Hallban ünnepi készülődés zajlik. Simeon Lee, a házigazda gyermekei, rokonai társaságába Poirot-t is meghívja, mivel arra gyanakszik, hogy valaki meg akarja ölni. Poirot pedig elfogadja a meghívást, mivel szállodájában éppen rossz a fűtés. Néhány órával azután, hogy a házigazda megváltoztatta végrendeletét, valóban meggyilkolják, és néhány értékes gyémánt is eltűnik a házból. Poirot-nak sok gyanúsítottja van, főleg miután rájön, hogy az áldozat negyven évvel azelőtt eltette láb alól volt üzlettársát, így több embernek lehetett oka a bosszúállásra, mint gondolta volna.

Interaktív filmkatalógus

Interaktív filmkatalógus

Az oldal, ahol mindent megtudhatsz kedvenc filmeidről, színészeidről! Többek között: - Nézd meg, milyen filmeket mutatnak be a közeljövőben a magyar mozik. - Mely színészek ünneplik éppen ma születésnapjukat. - Szavazz a kedvenc filmeidre, színészeidre, hogy előrébb jussanak a toplistákban. - Állíts be színész-figyelőt kedvenc színészeidhez, hogy azonnal tájékoztathassunk téged róla, amint új filmje kerül katalógusunkba! - Olvasd el mások véleményét a fórumokon, és oszd meg te is véleményedet! Persze ezeken kívül még temérdek érdekes dolgot találsz az oldalon.

Tíz kicsi indián

Tíz kicsi indián

Mr. Lucky meghívására 20 ismeretlen ember érkezik Afrika egy eldugott falujába, ahol a világtól teljesen elzártan fognak eltölteni néhány napot. Ismeretlen meghívójuk nem jelenik meg a fogadásukra, egy hangüzenet érkezik helyette, melyben mindannyiukat gyilkossággal vádolja... Agatha Christie talán egyik legismertebb regénye többszörös metamorfózison esett át, a regényt színdarab, hangjáték, majd a celluloid változat követte.

Tuti menü